Spice Colours Vestingh

Het nieuwe seizoen komt eraan en dan begint het altijd te kriebelen om het in huis weer gezellig te maken. Vooral tijdens de herfst gaat mijn voorkeur uit naar warme natuurlijke tinten. Zo mocht ik van Vestingh de nieuwe collectie, van interieur ontwerper en kleur specialist Marie-Gon, proberen. De collectie heet Spice Colours, en ik mocht 2 kleuren uitzoeken. Zoals jullie misschien wel weten draai ik mijn hand niet om voor een schilderpartij.

Spice Colours

De Spice Colours zijn geïnspireerd op de kleuren uit India en dat kun je echt wel zien. Als je de namen leest, ruik je de kruiden en kun je zo met je gedachten in India zijn. Het zijn 28 kleuren opgesplitst in 4 kleurgroepen. Spice, Naturel, Cool en Spice it up! Het leuke van deze collectie is dat je alles perfect met elkaar kunt combineren.

Ik heb gekozen voor de kleur Power Chili en Crushed Cloves.

Power Chili is een rood paars tint en Crushed Cloves is een warme bruin tint. Ik zag meteen de kleur Power Chili voor me op de lange muur in combinatie met mijn mooie retro kast. Daarbij heb ik ervoor gekozen om de kozijnen ook mee te schilderen, in de kleur Crushed Cloves. De kozijnen waren spierwit, dus het was best wel spannend om kleur te gaan gebruiken. Ik heb gemerkt dat wit veel licht reflecteert en dat deze warme bruin tint veel rust en eenheid geeft aan de ruimte! De kozijnen vragen nu een stuk minder aandacht, en dus word deze meer gericht op buiten.

De kozijnen

Ik ben begonnen met het ontvetten en schuren van de kozijnen. Daarna ben ik gaan afplakken en heb ik de primer aangebracht. Het mooie van de primer is dat hij al in de gewenste kleur mengbaar is! Als is het een primer, je krijgt toch al een beetje een beeld hoe de kleur er uit komt te zien. 2 dagen erna heb ik de matte lak gebruikt en alles afgeschilderd, zowel de primer als de verf zijn zuinig in gebruik en is heel dekkend! Ook een plus punt van de verf vind ik, dat het geur-arm is.

De roze muur

Mijn geliefde roze muur moest er ook aan geloven. Deze moest plaats maken voor de kleur, Power Chili! Om de kleur dekkend te krijgen moest ik hem 2 keer rollen, dit komt overigens vaak voor met rode tinten. Het is echt een mooie en warme krachtige kleur, en ben super blij met het resultaat!

De witte tv muur

Mijn witte crisis muur in huis was de muur waar mijn tv aan hangt. Ik wist nooit zo goed wat ik met de muur moest, omdat er 2 ramen in zitten en een radiator. Ik keek ook op tegen deze klus, omdat de muur omhoog loopt in een punt, 5 meter hoog. Bij deze muur heb ik hulp gekregen van Marcel. Voor deze muur heb ik ook Crushed Cloves gebruikt! En wauw ik krijg bij deze kleur een warm retro gevoel wat hier in huis heel goed past!

Check de link om de andere kleuren van de Spice Colours te bekijken www.vestingh.nl

Ik ben zeer tevreden met het resultaat, en ik ben heel benieuwd wat jij ervan vind!

Laat je het weten in een reactie hieronder?

#samenwerking #collab

Liefs Jenn

12 gedachten over “Spice Colours Vestingh

 1. Echt heel mooi geworden! Goede verf als het na twee keer rollen zo mooi dekt. Altijd moeilijk met roodtinten. Tof geworden hoor

  1. Supermooi geworden! Staat prachtig in je huis, zoveel warmer en de rest komt geweldig goed uit tegen deze kleuren!👍🏼Geniet ervan!
   XXXSylvia stylebysyl

 2. Echt super Jennie! Eerlijk gezegd vind ik dat alles veel beter uitkomt met deze kleur. Je kast en je goudkleurige accessoires zijn nu veel duidelijker aanwezig. De bruine kleur is ook mooi en warm. Mijn bruine kleur in huis was eigenlijk een verrassing omdat ik toen had gekozen off black van VT wonen. Alleen black was het niet, achteraf een gelukje omdat bruin zoveel warmer is. Ik denk dat de kleuren ook super mooi zijn als het zonlicht er op valt. Dan spatten ze van het scherm! Geniet ze!!

  1. Ja idd staat mooi warm! en geeft een fijne sfeer! ik moest wel ff wennen toen ik de eerste kwast op het spier witte zette! haha
   maar tof dat jij ook een bruin tint hebt! en leuk dat je m’n blog gelezen hebt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.