Maneki Neko in je interieur

Wie kent ze niet? “Lucky cat ” Maneki Neko afkomstig uit Japan, Een talisman die geluk brengt

Je ziet ze vaak bij toko’s of bij de sushi tent staan super kitch. “Maneki Neko ” is een wenkende kat, De kat met de rechter poot omhoog :hij zorgt voor meer geld en geluk en een langwerpige munt in de handen (Japanse munt) Koba Die staat voor financieel geluk, de kat met de linkerpoot omhoog hij wenkt naar mensen en zorgt voor meer klanten in de winkel. daarom staan ze vaak bij het raam.

Ik ontdekte een tijd geleden de te mooie Maneki Neko’s van Donkey Products uit Hamburg Duitsland, verkrijgbaar in verschillende kleuren leuk te combineren in ieder interieur. Een echte musthave. En wie wil er nu geen geluk? super leuk om cadeau te geven of om te krijgen! ze zijn verkrijgbaar in de kleuren : NeonRoze, Neongroen, Moonlight, Galaxy, Wit, Zwart, Geel, Licht Blauw, Groen , Oud Roze, Paars en Grijs

Het Leuke is dat alle kleuren ook nog een betekenis hebben.

Neon Roze : Liefde en Energie.

Neon Groen : Dynamisch en Intuïtie

Moonlight : Hypnose en Wijsheid

Galaxy : Meditatie en Eenheid.

Wit : Vriendschap en Reflectie

Zwart : Elegantie en Vrede

Geel : Rijkdom en Welstand

Licht Blauw : Intelligentie en Academisch Succes.

Groen : Familie en Relatie

Oud Roze : Liefde en Romantiek

Grijs : Stabiliteit en Zekerheid

Het wuivende katje werkt op een AA batterij Het materiaal is van Kunststof.

Welke Kleur kies jij?

In samenwerking met Donkeyproducts en Maneki Neko.Official mag ik maar liefst 3 Maneki Neko’s uitloten Wat moet je doen? 1) Volg mij @jennshomestyle @donkeyproducts @manekineko.official op Instagram. 2) tag 3 vrienden en deel het bericht in je story’s

Thats it!!!

De winnaars worden bekend gemaakt op 17 augustus 2019

Liefs Jenn.

4 gedachten over “Maneki Neko in je interieur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.