Win actie i.s.m Sterk en sVeer

Zoals jullie misschien wel gelezen hebben in mijn vorige blog heeft Sterk en sVeer naast een winkel nu ook een webshop, walhalla voor alle interieur freaks onder ons. Je kunt er de mooiste merken shoppen voor je interieur, maar ook voor kids, originele kado’s, boeken, en kleding voor haar kopen. De webshop straalt hetzelfde uit als de winkel, ook zie je daar leuke foto’s van de gezichten van de winkel, dat maakt het allemaal weer een stuk persoonlijker. Mocht je de winkel in Sneek gaan bezoeken dan staat er een enthousiast team voor je klaar, je word goed geholpen en je aankopen worden heel mooi ingepakt!

Ze hebben ook het prachtige merk Doing goods in de winkel gelanceerd. De prachtige kleden “Tapis Amis” is een geweldige collectie met allerlei beesten uit het dieren rijk.

De kleden zijn traditioneel hand geknoopt en van 100% wol. Na het knopen worden de kleden geschoren en gemodelleerd. Klaar om naar een nieuw huisje te gaan.

Afgelopen vrijdag mocht ik de kleden bekijken in de winkel, en mocht er één uitzoeken. Wauw TE GEK ik was er snel uit. Ik koos voor de grizzly beer met toffe berber motieven, deze trok mij erg aan. De kleur intensiteit echt prachtig! Het kleed voelt stevig en dik aan, je hoeft er dus ook niet bang voor te zijn dat het kleed verschuift, hij blijft stevig liggen. Het leuke is dat de kleden in elke interieur stijl passen, zelf heb ik hem over de bank hangen, maar het is ook tof op de kinderkamer, badkamer, of op de slaapkamer. Travis onze zoon wil hem ook wel op z’n kamer!

Zoals jullie al op mijn instagram hebben kunnen lezen kun je één van die te gekke kleden winnen t.w.v 89,95 (naar keuze via webshop Sterk en sVeer) Wat moet je doen? Volg mij @jennshomestyle en Volg @sterkensveer en tag 2 vrienden onder het bericht. Voor een extra win kans laat een reactie achter onder dit bericht.

Good luck!

Liefs Jenn.

66 gedachten over “Win actie i.s.m Sterk en sVeer

 1. Gaaf!!!! Ik doe graag mee met deze leuke actie, heb ook een kleine dierenvriend in huis die er heel blij mee zal zijn 😁😁😁😁

 2. Echt een prachtig kleed! Staat super op je mooie stoel! 🐻❤👌 Succes met deze actie. Kga een poging wagen, misschien wel hét toffe cadeau voor mn verjaardag (2 aug 😉 haha xx

 3. Super leuk voor Lou haar kamer, en als ik in de buurt van Sneek ben ga ik ook zeker even de ‘echte’ winkel bekijken!

   1. Oh dat kleed staat echt bovenaan mijn verlanglijstje voor de baby kamer dus ik doe heeeel graag mee 🍀

 4. Wat ontzettend leuk is hij zeg! 😃. Wij gaan volgende week naar Friesland. Leuk om ze te bezoeken 😃

 5. Jaaa doe meer hoor! Ben gek van het merk, heb al het een en ander maar nog geen kleed! Mooi interieur heb je trouwens, ik blijf je volgen 🌴🐆💕

  Liefs, Milou

  Instagram: maisonloula

 6. Ik doe zeer graag mee! Het wordt een grote dierenbende in ons nieuwe huis (jungle behang, dierenkrukjes) dat zo’n tof kleed daar ook bij hoort! Lijkt me super gaaf!
  Ik duim! Ik kan niet wachten om mijn nieuwe huis in te richten!

 7. WAT SUPER TOF! Ik kan me voorstellen dat jij en je zoon hier heel blij mee zijn! Te gekke combi! Die print avec l’animal! 《《《 🐻 》》》 Zou echt HÉT kado zijn waar ik naar op zoek ben voor mijn kleine binken-neefje! Zoals ik op ‘Instagram’ al schreef… 1 jaar wordt hij is sept en is ❣GEK❣ op beren! Hij gromt soms ook als een klein beertje! ♡ hihi… echt te schattig! Dussuh…ja, ik hoop het very much dat ik mag winnen! 🙏🏻🍀

 8. Jaaaaa dat kleed zou echt te gek zijn!!!😍 binnenkort komt m’n nieuwe bank, dit kleedje zou echt perfect zijn erbij!!

 9. Oeh wat een super mooie vloerkleden! Ik doe heel graag mee om het kamertje van Jesse wat stoerder aan te kleden!
  Liefs Leonie (@leonie.wijkniet)

 10. Die extra winkans laat ik niet aan me voorbij gaan! Een tof vloerkleed staat hoog op het verlanglijstje voor de babykamer en kleuterkamer, dus ik maan graag kans!

 11. Superr!! Ik doe super graag mee voor mijn moeder. Net een nieuwe overkapping & ze wil er graag een kleed onder. Zou ze geweldig vinden, leuke verassing haha.

  @xig_noaa

 12. Wauw te gek! Dolgraag voor ons meisje Teddie! Dit toffe berenkleed mag natuurlijk niet ontbreken op haar kamertje! 🙋🏼‍♀️💓🐻

 13. Wow..yesssss!! Ik vind ze zo leuk! Echt n kleed waar je instant blij van wordt😄 er hangt n kleintje in de hal! Ik zou dolblij zijn met de grotere voor in de woonkamer….of toch de badkamer????

 14. Lieve Jennie,

  Ga het via de laptop nog eens proberen in te vullen, hoop dat het lukt!

  Je zou mij een heel groot plezier doen met het mooie beren kleed.
  Al vanaf klein meisje was ik al de meubels bij mijn ouders thuis aan het verzetten voor een betere balans. En nu nog als ik van stemming verander of veranderd ben innerlijk gaat het interieur mee. Deze Grizzlybeer kleed past helemaal bij mijn interieur en stemming,

  Liefs Ellen

  1. Zo leuk deze winactie. Ik snap je zoontje wel hoor. Ach misschien kan hij het kleed een keer lenen. Ik ga duimen want ik zou hier thuis ook wel zo’n gaaf dierenkleed neer willen leggen. 🍀🍀🍀🍀❤

 15. Wat super leuk zeg!! Ga snel hun webshop bekijken. Dat kleed is ook heel tof!! Doe graag mee met deze actie 🤩🤗

 16. Wat een leuke winkel ook zeg! En Sneek is heus niet zo ver bij ons vandaan.
  Had je blog ook nog niet gezien (soms ontgaat me gewoon de helft, maar leuk om te lezen! Ga ook nog even verder kijken.)
  Fijne dag xxx Marleen (Glansstof)

 17. Super tof, een Fries bedrijf met zulke mooie merken! Uiteraard doe ik mee met je giveaway. Ik hoop straks ook nog eens een bezoekje te brengen aan de stenen winkel. Sneek is ook een leuke stad.

 18. Wauw wat een leuke actie Jennie🎊!! Hij is echt stoer het kleedje🐻 Ik doe graag mee met de actie 💫💫

 19. Wow wat een ontzettend gave winactie! Niet alleen ontzettend groot fan van de te leuke producten van Doing goods, maar ook het hele mooie idee achter het merk. Dat de mensen die het maken, er eerlijk voor betaald krijgen! Dat geeft toch een extra dimensie aan zo’n beauty in je interieur 🙂 Ik zou er mega blij mee zijn in ieder geval..duimen maar!

 20. Super tof huis heb je, echt een inspiratiebron. Ik ben dan ook helemaal gek op de kleedjes van doinggoods(eigenlijk is alles van ze geweldig)

  1. Echt super leuk! Afgelopen verjaardag ben ik al door mijn beste vriendinnetje verast met een handgeknoopt kleedje van doing goods. Love it! Nu ik bezig ben met de koop van ons eerste huis (wat echt niet zonder slag of stoot ging), ben ik heel erg aan het oriënteren over de inrichting. Jouw stijl inspireert me op Instagram en vind het ook leuk dat ik nu weet dat je een blog hebt! Zo kleurrijk en de combi van vintage en nieuwe spullen, heel erg leuk. Al met al, met dit kleed zou jij mij nu zo blij maken!

 21. Hij is echt geweldig! Ik snap wel dat je zoontje hem graag op zijn kamer wil hebben. 🤗

  Na de vakantie maken we voor zoonlief van 3 een echte rangerkamer. Houten vogelhuisjes aan de muur, stukken boom als wandplankjes, een houten huisje om in te lezen een jeep bedje om in te slapen en dit geweldige kleed zou er echt perfect bij staan. ❤️ 🦁🐯🐻

 22. Super leuk kleed! Ik ben er helemaal verliefd op. Mijn zus is al sinds haar 5e helemaal fan van tijger en binnenkort is ze ook jarig🤗 Dit zal echt een top cadeau voor haar zijn 🤫😄 En het past goed in haar nieuwe huis. Hopelijk heb ik nu een extra kansje ❤️

 23. Ohhh dit zou onwijs tof zijn voor Maeyson zijn kamer! Hij is ook nog eens bijna jarig (7 Aug) dit zou een top cadeau zijn! Wij gaan duimen!

 24. Ik ben hard aan het duimen. We willen een jungle kamer maken voor onze zoon Ids. En deze zou er perfect bij passen.

  Super leuke actie!!

 25. Wat een leuk kleedje:) die zou ik héél graag hebben voor de speelgoed van onze Sien. De nepperd heb ik al ooit gekocht maar die is echt voor de show en kan je niet echt op lopen haha. Fingers crossed!

 26. Ik kwam je account en blog per toeval tegen via instagram, maar wat een toffe ontdekking. Ik vind je style echt superleuk en uniek😍💕. Toffe actie, mijn dochtertje Lilly van bijna 4 is helemaal Leopard gek, het zou super zijn haar stoere peuterkamer af te mogen maken met een mooi vloerkleed van Doing Goods.

 27. Oh ja ze zijn echt geweldig! 😍 Ik doe dus heeeeel graag mee 🍀
  Zou super tof staan hier in de woonkamer.. tenminste als mijn bonus zoontje hem niet inpikt voor zijn slaapkamer want hij vind ze ook super cool ✌️

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.