Interieur Winkel Sterk en SVeer

Sinds ik in Friesland woon ben ik alles weer aan het herontdekken.

Zo ontdekte ik een hele leuke interieur winkel in de stad Sneek, “Snits” op z’n Fries.

De winkel heet Sterk en sVeer. Bij binnenkomst voelde ik meteen een warm welkom, de koffie stond klaar met wat lekkers en Piety, de eigenaresse, begon lekker te kletsen over de winkel.

Aan de buitenkant lijkt het een kleine knusse winkel, maar als je naar binnen loopt heb je 160 m2 winkel plezier, op stoere werkbanken staan de mooiste items gepresenteerd. Echt alles in de trend van nu.

Ik werd meteen naar de apenlampen van Seletti getrokken en het prachtige servies van Hk living, en de te gekke vazen van Rice, helemaal hebberig word je daarvan, ik voelde me als een klein meisje in een snoepwinkel.

Zo is er voor elke leeftijdscategorie wat te vinden, en ook voor cadeaus kun je ook met ieder budget terecht, dat maakt het ook leuk!

“Wij verkopen alles wat je niet nodig hebt, Maar je word er wel vrolijk van “

Aldus Piety

Ook gaan zij de collectie van doinggoods lanceren

Prachtige kitch messing kandelaars en vloerkleden met dierenprints, dat ieder interieur freak zijn hart sneller doet kloppen, helemaal te gek!

Bijzondere aan dit merk is dat alles handgemaakt is, het merk zet zich in voor eerlijke handel en prettige werkomstandigheden.

Op zaterdag en zondag 20 & 21 juli kun je al voor een preview op de Flinke Favorieten Markt terecht. Ze hebben dan een te gek Thema “kom je aapjes kijken?” Je kunt je vast wel indenken wat voor toffe items je daar dan kunt vinden.

Vanaf maandag 22 juli ligt de collectie in de winkel

Mocht je nou niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn om naar Sneek te komen? Niet getreurd! Want per 27 juni is de webshop de lucht in gegaan. En kun je vanaf je luie stoel komen shoppen bij Sterk & sVeer.

Ook kun je binnenkort een gokje wagen, want er gaat een te gekke samenwerkings winactie aankomen, houd onze instagram in de gaten.

Liefs Jenn

Bestel in de maand Juli een Seletti aap en ontvang een beestachtig cadeautje (vul in bij de opmerkingen in BLOG AAP)

(spon, ad , gifted)

6 gedachten over “Interieur Winkel Sterk en SVeer

  1. Leuk! Die opmerking van Piety ‘wij verkopen spulllen die je niet nodig hebt’, daar hou ik van. Ik woon niet in de buurt maar ga zeker de webshop even bekijken.

  2. Wat heel leuk verhaal En een erg leuke winkel Daar ga ik ook een keer streunen DUSSSS… als we weer een keer die kant op komen gaan we er zeker heen ♥️

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.