Vintage Fever

Hallo allemaal, 

 

Na jaren van interieurfoto’s kijken bij andere accounts naar mijn eigen account meira.athome sinds februari 2019.

Ik hou enorm van stylen en schuiven in huis. En inspiratie geven aan en krijgen van al mijn mede Instagrammers vind ik echt heel tof.

We zijn vorig jaar verhuisd van Friesland naar Drenthe en daarom zijn we dus nog druk aan de klus. Ons laatste grote klusproject was een kledingkast op onze slaapkamer. En over een aantal weken staat een volledige badkamerrenovatie op de planning.

Ik hou van heel veel woonstijlen, combineer dan ook van alles met elkaar dus je kan met recht spreken van een kleurrijke mix&match stijl. Ik ben gek op planten en oude spullen met een verhaal.

Ik shop regelmatig bij industriële vintage winkels, zoek soms naar verborgen schatten bij de kringloop en ben dagelijks op marktplaats.nl te vinden.

Daar hebben we dan ook ons onderwerp van vandaag gevonden. 

Ik was al een poosje op zoek naar een oude trolley. Een metalen, voor de industriële touch in huis.

Uiteindelijk gevonden in Utrecht. Mooi groot en een klein prijsje.

De trolley stond in de tuin, de verkoopster had er geen plek meer voor in huis. Ze vertelde dat het een oude ziekenhuis trolley was. Oorspronkelijkzijn de planken bedekt met formica (een kunststof laagje).

Wij kwamen er thuis achter dat de onderkant van de planken van hout was, dus hebben we de planken omgedraaid, geschuurd en de gaatjes gevuld.

Omdat de trolley buiten stond was ie flink gaan roesten (MOOI!) maar om te voorkomen dat ie wegroest heb ik de hele trolley gepoetst met wit schoensmeer.

Het is in mijn ogen het perfecte styling object. Ik verander het maandelijks. Of eigenlijk, dat dééd ik. Tegenwoordig staat ie namelijk in de keuken en gebruik ik ‘m echt praktisch. Maar kan niet wachten totdat we een nieuwe keuken hebben met voldoende opbergruimte zodat ik de trolley weer maandelijks kan stylen. 

 

Mijn beste Vintage adresjes:

Marktplaats

De Handelsfabriek in Tolbert

Loods 66 in Annen

Het groenste gras in Oudega

Foto credits : Meira at home

Meira super bedankt voor het delen van je leuke verhaal achter de trolley! En voor het delen van je favo adresjes! Volg haar op insta @ meira.athome

Volgende week weer een nieuwe Vintage Fever met een hele leuke instagrammer

Liefs

2 gedachten over “Vintage Fever

  1. Super leuk om te lezen ėn te zien. Kan mij wel vinden in je stukje, ben je dan ook gelijk gaan volgen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.