Favoriete Zamioculas Raven

Verleidelijk

Naast onze tattooshop zit een bloemist blom en blêd, elke keer als ik langs loop richting werk, loer ik even naar binnen, en toen spotte ik deze beauty “de Zamioculcas Raven” door mijn hooikoorts heb ik mijn bloemen afgestaan aan mijn moeder, en ben ik meteen deze plant gaan halen, want de kale plekken van de vaasjes met bloemen moeten opgevuld worden met planten. (geen straf)

De naam Raven zegt het al zo zwart als een raaf, de bladkleur loopt van donkergroen naar zwart.

Ik had al een groene variant en die doet het onwijs goed, Dit is een net iets stoerdere exemplaar! hij kan op een donker als op een lichte plek en heeft weinig water nodig 1x per maand is al voldoende, teveel water word z’n dood, kortom super makkelijke plant en supermooie vormen en de kleur van deze plant is bijzonder mooi!

In de lente/zomer kan de plant naar buiten, maar niet in de volle zon, tegen het najaar wel weer naar binnen halen!

Ik ben super blij met deze nieuwe aanwinst!

Wat is jou favo plant?

Liefs Jenn

8 gedachten over “Favoriete Zamioculas Raven

  1. Weer een leuk geschreven stukje. En ik vind eigenlijk veel planten mooi .
    Dus heb lk niet echt een favoriet En deze “raven” plant vind ik ook mooi😘♥️

  2. Ik heb deze even genoteerd. Stoer en je hoeft er niet teveel naar om te kijken. Klinkt als de ideale man ehhh plant 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.