Slaapkamer issues…

Toen ik in verwachting was van ons meisje….

had ik erg veel pijntjes en hadden we besloten om afscheid te nemen van ons retro bed, en zijn we voor een boxspring gegaan. Puur praktisch en comfortabel, mooi vind ik het niet. Maar goed met een mooi bedsprei een goed formaat dekbedovertrek en veel kussens, kun je een hoop camoufleren. Toch ik miste een hoofdbord.

Eerst was er het idee om zelf een hoofdbord te maken, maar toen kwam ik een Rotan hoofdbord tegen in de webshop van Leo & Moon, ik was meteen verliefd! Prachtig vorm gegeven en de warmte van het rotan is echt te mooi, het geeft een fijne sfeer. Ook is het product van goede stevige, degelijke kwaliteit. De levertijd was ongeveer een week en het pakket was super goed ingepakt.

Ze verkopen ook stoeltjes wiegjes en hoofdborden voor kinderkamertjes

Alles word geëxporteerd uit Indonesië

Op de website van Leo & Moon is ook een persoonlijk blog te vinden over het ontstaan van dit toffe bedrijf van Madeleine Peeters

Verder schilderde ik de muur Macaron Peach van Flexa

Dekbedovertrek at home

De kussentjes Cheetah zijn van Fabienne Chapot via Sterk & Sveer Sneek.

Peachy kussens zijn van zuiver via Bol.com

Kastje Dutchbone via Fonq

Messing lampje gekregen van een vriendin, kringloopgelukje (thanks Daan)

Kandelaar karwei

Verder kan ik jullie ook aanraden om een kijkje te nemen op de insta van Leo en Moon

4 gedachten over “Slaapkamer issues…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.